Har med refleksioner

Min niece, meget kære, med hår, du kan slå hende i dage, kamme og lægge dem på. Det er også virkelig absorberet, der ønsker at få alt til at blive perfekt, kan man forbedre en fletning et dusin gange, hver gang man anvender hårtilbehør til håret eller indsætter hårklip. Han elsker skoleshows og skaber for dem. Hendes nylige oprettelse af dronningen af Mischief gamle og originale og krævede en perfekt frisure og kjole. Efter kontakt blev min mor indviklet med flere fletninger med buer. Efter et stykke tid sagde denne gode elleveårige nej nej, ikke engang mere. Jeg ville bedre se værelserne ... og det startede. Femogfyrre minutter af overclocking og deres oprettelse. Hun så dejlig som den eneste dronning. Først når hun går med aristokratiet, ændrede jeg mig hurtigt nok. Ikke foruroliget over, at næsten to timer er gået siden begyndelsen af forsamlingen. Uventet ... helt ændrede ideen, og i sin tale lød det lidt som "ikke, jeg kan ikke lide det, i det jeg ikke minder dronningen om, som bringer hende meget." Hun krævede en ny frisyre, en hårskæring i essensen af en fyldt coca. Heldigvis, som jeg skrev ovenfor, har vi selvfølgelig allerede en praksis med at fastsætte håret, så det hele gik meget hurtigt. Hendes mor fra min side og de næste tyve minutter var færdige.

De bedste hårnåle til piger