Pleje krollet har

Min niese kan især lide at lege med sit hår, du kan stryge hendes hår, kæmme hendes hår og lægge det på. Hun er også involveret i dette, at hun vil have en fletning fem gange hver gang ved at ønske, at alt skal se smukt ud, hver gang ved at fastgøre hårtilbehør til hende eller lægge hårnåle på det. Han kan godt lide skoleprestationer og gøre sig klar til dem. Hendes endelige oprettelse af Princess Żartownisi var desuden original, og jeg vil gerne have en perfekt frisure og kjole. For det første vævet hendes mor mange fletninger med bånd fastgjort til dem. Senere sagde denne smukke teen nej, nej og ikke igen. Sådan ser jeg ud i krøllet hår .... og det startede. Femogfyret minuts filmoptagelse, mens du opretter dem. Hun lignede aristokratisk som en god prinsesse. Først når gæsterne med prinsesserne skiftede mening ganske hurtigt igen. Uanset det sidste er der gået cirka to timer siden komponering af showet. Uventet ... hun ændrede sit syn fuldstændigt, og i sin stil gik det et øjeblik intet så "nejåå, jeg kan ikke lide, hvordan jeg ikke minder aristokraten, hvad der langt leverer hende." Hun kom med en ny frisure, hår arrangeret i en løs bolle. For som jeg skrev tidligere har vi selvfølgelig evnen til at gøre hendes hår, så det sidste gik især hurtigt. Hendes forælder var derimod ved siden af ​​mig og på få minutter.

Her finder vi hårklip